Over Tessa en Kenya

Hoi, ik ben Tessa en Kenya is mijn inmiddels 13 jarige hond. Kenya is een teefje uit Roemenie, als pup gevonden met haar broertje en 2 zusjes in een container. Geen idee wat wat voor mix het dus is maar als ik jaar zou moeten beschrijven komt border collie x duitse herder wel wat in de buurt. 

Kenya kwam met 16 weken bij me en is inmiddels dus al een oude dame. Lang lopen gaat niet zo lekker meer, en ze wordt ook steeds banger en wil meer en meer gewoon thuis zijn. 

Ik kijk hier mee omdat ik toch wel weer graag een jonge hond wil waar ik van alles mee kan doen, en ook weer graag een puppy wil meemaken. Ik heb als kind een tijdje een hond gehad, wat helaas niet goed is afgelopen. Maar ik was wel verkocht. Mijn eerste eigen hond was een Labrador die ik als pup van 8 weken in huis kreeg, een jaar of wat later volgde een pup van 4 maanden uit Spanje. 

Ik ben me nu vast voorzichtig aan het orienteren op wat voor ras hond ik hierna zou willen. Geen haast want ik gun Kenya een rustige oude dag. Maar juist daarom rustig de tijd om in te lezen en op zoek te gaan naar een goede fokker.

Verder vind ik het gewoon leuk om mee te lezen en praten over de leukste wezens op aarde; honden!

Krabbels aan Tessa en Kenya

honden page profiel L L schreef om 29 september om 18:47
Wat heb je een leuke schattige pup! En welkom op HondenPage :)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Tessa en Kenya heeft 11 ontvangen.

Berichten en online status
Tessa en Kenya was voor het laatst online 16 uur, 26 minuten, 11 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^